Utbud

Här hittar du hela utbudet med allt från scenkonst och workshops för barn till konserter med fullt ös för vuxna.

Klicka in och läs mer om varje föreställning. Där finns även all information som behövs för er som arrangerar.

Halina- en överlevares berättelse

Berättande musikföreställning

Apolonia musik & scenkonstkollektiv sätter i samarbete med Malmö Museer upp musikföreställningen "Halina- en överlevares berättelse". I centrum står Halina, en kvinna vars liv vi får följa från ungdomen i andra världskrigets Polen till koncentrationslägret i Ravensbruck fram till livet i Sverige dit hon anländer 1945.

Läs mer...

Resorna till Apolonien (Konsertversion)

Konsert för barn

En världsmusikalisk konsert om Mustaschen och Rågens resa till Apolonien för barn och familj! Om migration och utanförskap berättad med medryckande musik och efterföljande låtskrivarworkshop i värdegrundsarbete!

Läs mer...

Greta Get - En sanitär angelägenhet

Musiksaga

Den nyskrivna musiksagan om "Greta Get - en sanitär angelägenhet" tar oss med på en resa där den tokiga Greta Get får lära sig om att ta hand om vår natur istället för att skräpa ner. Professor Skräp, Gunvor Grönkål och Doktor Broccoli tar till instrument av skräp, grönsakssång och samarbete ihop med publiken för att lära Greta om hur vi kan göra för att få en härligare miljö att leva i och bromsa klimatförändringarna!

Läs mer...

Apolonia band

Konsert

Vi firar 10-årsjubileum och släppet av vår fjärde platta "Vilka Dom?" Apolonia har sedan starten 2009 avverkat hundratals spelningar, från hemtrakterna i söder, på båda sidorna av sundet, till Luleå i norr. Klubbar, folkparker, festivaler, stadsfester och konserthus har fått ta del av Apolonias energiska liveakt men även radio och Tv. Lyssna och njut! Hoppas vi ses!

Läs mer...

Janni hittar hem

Konsert

Janni hittar hem - En normkritisk musiksaga om identitet, utanförskap och om hur det är att vara hungrig och hemlös.

Läs mer...

Resan till Apolonien

Familjeföreställning

En familjeföreställning med efterföljande cirkusskola. En saga om migration och utanförskap berättad med cirkuskonster så som akrobatik, jonglering och sprudlande glädjemusik från världsmusikbandet Apolonia.

Läs mer...