Nya Fria Fötter-

Apolonia Musikteater - Fria Fötter

Målgrupp familj/4-10 år ca

Vad gör man om en har lite svårt att sluta sjunga om allt som händer trots att det är förbjudet? eller om en är en limpa bakad på råg istället för att som alla andra ha blivit bakad på vetemjöl och du gång på gång tvingas fly för att alla har bestämt sig för att du är en tjuv även om du alltid är oskyldig?

Strax söder om evigheten i centrum av möjligheten ligger landet Apolonien. Där växer toner på träd och uppe i lövverken viskar sånger som öppnar människors hjärtan. Där borkaraktärerna Mustaschen, Rågen, Kaj som ägnar hela dagarna åt att skapa och spela världsmusik. Men det har inte alltid varit så. Hur gick det till när de hamnade där? Detta är berättelsen om hur de alla jagades på flykt men upptäckte att de kunde ta hjälp av sina Fria Fötter som ledde dem till en plats dit alla med öppna hjärtan är välkomna, musikens hemland Apolonien.

Upplev den nya omarbetade trio-versionen av succésagan Fria Fötter, föregångaren av Resan till Apolonien som har spelats över 500 gånger landet runt! En musikteatersaga som älskats och hyllats sedan 2013 framförd med euforisk musik som förenar och som på ett okomplicerat sätt belyser migration och normer!

Medverkande:

Mustaschen: Ida Gustafsson

Den resandeRågen: Göran Abelli

Kaj Kjolanta: JohannesRenklint

Boka oss här:

Tack! Vi hör av oss så snart som möjligt. Ha en fin dag :)
Oops! Någonting gick fel med formuläret. Testa igen eller skicka ett mail till info@apolonia.se