Resan till Apolonien

”Bland det bästa jag sett av föreställningar...genialiskt att väva in frågan om integration och utanförskap med cirkuskonst och sprudlande världsmusik där särskilt en sångfras gör avtryck ”vad vore vi utan varandra, utan varandra vore vi ingenting””

Charlotte Modestam, Smålandstidningen, Hultsfred

Cirkus möter saga, som möter teater och musik.

Ett unikt samarbete som mynnar ut i en tvärkonstnärlig familjeföreställning. En saga om migration och utanförskap berättad med cirkuskonster så som akrobatik, jonglering och euforisk musik från världsmusikbandet Apolonia.

Historien utspelar sig i Apolonien där alla talar språket musikaliska. En dag kommer en cirkusartist på besök som hälsas varmt välkommen av alla musiker i Apolonien. Men det är inte alla som uppskattar besöket, Apolonien söks då och då upp av den ondskefulla makten ”Klubb ordning och reda” som ställer allt på enda i Apolonien...

Föreställningen har spelats på festivaler, skolor och teatrar landet runt främst via länsmusiken. Våren 2015 släpptes även hela föreställningen på skiva i ett samarbete med Musik i Syd och Kulturrådets högkvalitativa inspelningsprojekt.

Sättning:

Cirkus/ skådespelare

Anneli De Wahl

Sång/gitarr/skådespelare/dans

Ida Gustafsson

Trombon/skådespelare

Göran Abelli

Dragspel/skådespelare

Hugo Gerdmar

Slagverk/skådespelare

Niklas Larsson

Regi

Bahareh Razekh Ahmadi

Kostym

Anneli De Wahl


Boka oss här:

Tack! Vi hör av oss så snart som möjligt. Ha en fin dag :)
Oops! Någonting gick fel med formuläret. Testa igen eller skicka ett mail till info@apolonia.se